Eerstelijnszone.be

Vaccinatiecode 30 dagen geldig, wat handig kan zijn voor jeugdbegeleiders en studenten 

Begeleiders van groepen kinderen brengen deze zomer weer heel wat tijd door op kampen. Daardoor is het niet altijd haalbaar om voor een vaccinatie even over en weer te komen. Datzelfde geldt voor studenten in hun examenperiode, al dan niet op kot.

Vaccinatiecentrum Noorderkempen vaccineert die doelgroepen niet prioritair, maar wil iedereen geruststellen: als je een vaccinatie-uitnodiging krijgt, blijft je code 30 dagen geldig. Daardoor kan je je vaccinatie inplannen zonder bv. een kamp én veel plezier te moeten onderbreken.  De studenten kunnen hun volle concentratie bij de examens houden, of hun vaccin plannen als ontspanningsmoment.

Wat doe je als je je uitnodiging krijgt? 

Als je er snel wil bij zijn, hou dan goed je burgerprofiel in de gaten: je uitnodiging verschijnt daar zodra ze aangemaakt is (en volgt een 5-tal dagen later per post).  Bevestig je afspraken of herplan ze. Lukt dat niet online of digitaal, of zijn er geen afspraakmogelijkheden op de dag dat je wel kan? Bel dan het callcenter, ze helpen je graag verder: 0800 59 056.

 

Terug naar overzicht